Home  |  Diensten  |  Webredactie

Webredactie: schrijven voor het beeldscherm

Webredactie wordt ook wel schrijven voor het web genoemd. Het een vak, net als overtuigend communiceren. Informeren, verleiden en aanzetten tot de gewenste actie - effectieve webredactie doet het allemaal.


Webredactie: schrijven voor het web 

Schrijven voor het web is het terrein van creatieve tekstschrijvers. Met verleidelijke teksten overtuigen zij uw doelgroep. Juist online kunt u winst behalen als u investeert in kwaliteit. Marksmen biedt u die kwaliteit. Zodat uw performance op internet verbetert.


Voorbeelden schrijven voor internet

  • Website optimaliseren
  • Zoekmachine optimalisatie / SEO teksten schrijven
  • Actualiseren content website en intranet
  • Schrijven en redigeren nieuwsberichten/content
  • Verzorgen actiemailings en informatieve e-mailings

Beter vindbaar in zoekmachines

Internet of intranet, informatieve of wervende webteksten: met kwalitatief goede webredactie onderscheidt u zich van de massa. En dat niet alleen inhoudelijk. U verhoogt het aantal bezoekers op uw website, omdat uw vindbaarheid in zoekmachines verbetert met SEO teksten (Search Engine Optimalisation).


Digitaliseren dienstverlening

Verzorgt uw organisatie een periodieke nieuwsbrief die niet de gewenste respons oplevert? Laat Marksmen de inhoud afstemmen op de doelgroep. Wij gebruiken overtuigingstechnieken om het gedrag van websitebezoekers te sturen op het gewenste resultaat. Zo verbetert u meteen uw online dienstverlening.


Managerstaal vertalen

Staar u bij het uitdragen van uw online communicatieboodschappen niet blind op uw externe doelgroepen. Vergeet uw eigen medewerkers niet. Laat de content van uw intranet over aan onze ervaren webredacteuren. Zij weten raad met het vertalen van onbegrijpelijke managerstaal naar heldere bedrijfsinformatie.


Uw webtekst uitbesteden?

Bel 079 347 94 22. U kunt uw vraag ook via het contactformulier stellen en per mail versturen.

Contact
Bureau Marksmen

Plataan 10
2731 CT Benthuizen
T 06 - 1479 4100