Home  |  Diensten  |  Content management

Content management en contentbeheer

Goed content management en contentbeheer garanderen u een stabiele performance van uw website. Maar ook als u overstapt op een nieuw content management systeem (CMS) wilt u uw webcontent professioneel managen. Met Marksmen kiest u voor een zorgeloze uitvoering van uw online activiteiten.


Content management: oog voor details

De content managers van Marksmen zorgen ervoor dat uw organisatie naar buiten treedt met webteksten die voldoen aan de hoogste eisen. Op elk moment, op elke plaats - onze content specialisten weten hoe ze continuïteit moeten aanbrengen in de toon, het ritme en de presentatie van webteksten.


Content management geeft extra stabiliteit

Zegt u zelf: wat voor indruk wekt een organisatie bij u wanneer de kwaliteit van de webteksten sterk wisselt? Dit illustreert het belang van content management, waarmee u kiest voor stabiliteit en geloofwaardigheid. Een groot goed wanneer u een betrouwbare indruk wilt wekken bij uw doelgroep.


Contentmigratie

WiIt u grote hoeveelheden tekst en beeld overzetten van het huidige naar een nieuw CMS? Bij deze contentmigratie projecten wilt u niets aan het toeval overlaten. Een ervaren content manager zorgt ervoor dat de webteksten in beide systemen naadloos op elkaar aansluiten. En voert vereiste contentaanpassingen tijdens het migratieproject professioneel door.


Meer weten over content management?

Bel 079 347 94 22. U kunt uw vraag ook via het contactformulier stellen en per mail versturen.

Contact
Bureau Marksmen

Plataan 10
2731 CT Benthuizen
T 06 - 1479 4100