Home  |  Content specialisten  |  Webjournalist

Web journalist / bedrijfsjournalist op freelance basis

Zoekt u een bedrijfsjournalist met affniteit voor online dienstverlening? Of een journalist die aantrekkelijke bedrijfsinformatie kan verzorgen voor uw website? Informeer dan naar een freelance webjournalist van Marksmen.


Webjournalist: journalist én webredacteur

Een webjournalist is een bedrijfsjournalist die is gespecialiseerd in teksten voor het web. Hij is gewend om bedrijfsinformatie in een subtiele boodschap te verpakken voor verschillende doelgroepen. Denkt u aan klanten, belangenorganisaties en de eigen medewerkers.


Bedrijfsjournalist: vak apart

Niet voor niets bieden wij webjournalistiek aan als aparte dienst – het is een vak, met zijn eigen wetmatigheden en voorwaarden voor succes. De meeste webjournalisten hebben ervaring bij overheidsinstellingen en commerciële bedrijven. Van die brede oriëntatie profiteert u.


Zoekmachinevriendelijk

Uiteraard schrijft een webjournalist van Bureau Marksmen helder en doelgericht. Maar hij kan meer. Onze webjournalisten maken uw webpagina's ook scanbaar en optimaal voor zoekmachines, zodat uw website beter vindbaar is op internet.


Webjournalist breed inzetbaar

Bovendien zijn onze webjournalisten breed inzetbaar. Zij kunnen naast webredactie ook uw direct mailings, persberichten en uitnodigingen voor evenementen verzorgen.


Een webjournalist of andere content specialist inhuren? Bekijk onze concurrerende uurtarieven.

 

Meer weten?

Bel 079 347 94 22. U kunt uw vraag over onze webjournalisten ook via het contactformulier stellen en per mail versturen.

Contact
Bureau Marksmen

Plataan 10
2731 CT Benthuizen
T 06 - 1479 4100