Home  |  Marksmen  |  Nieuws

Nieuws over Marksmen

Special thanks to...

03-05-2012

Voor de realisatie van de website bedanken wij onze partners. Want webcontent zonder ontwerp, plaatjes en de techniek erachter maakt nog geen website.


Ontwerper Toine van den Broek van MERK Vormgevers tekende voor de vormgeving van de website. Een expert die denkt in beelden, van strakke lijnen houdt en oog heeft voor de kleinste details. Voor mooie en goed doordachte websites, huisstijlen en ander grafisch reclamewerk bezoek je de website van MERK Vormgevers.


Plaatjes

Voor de fotografie wilde Marksmen samenwerken met een absolute topper: August Swietkowiak. Met zijn geduld, kennis en ervaring weet hij zelfs de amateurmodellen van Marksmen fotogeniek in de camera te laten kijken. Je ontdekt waarom 1 beeld meer zegt dan 1.000 woorden op de website van August Swietkowiak.


Webworks

Een website is een beetjes zoals een auto: die moet het gewoon doen. Met moderne webtechnieken en een gebruiksvriendelijk CMS zorgt DigiFactory voor een zorgeloos onderhoud van websites en andere online toepassingen. Meer informatie over 'webworks' van DigiFactory vindt u op hun website.
Terug naar nieuwsoverzicht

Contact
Bureau Marksmen

Plataan 10
2731 CT Benthuizen
T 06 - 1479 4100