Home  |  Marksmen  |  Nieuws

Nieuws over Marksmen

Nieuwe website Marksmen online

04-05-2012

De nieuwe website van Bureau Marksmen is live! Met een frisse uitstraling en voorzien van de laatste web- en SEO-technieken.


Eindelijk, onze website is weer volledig in lijn met onze nieuwe huisstijl, waar Toine van den Broek van MERK Vormgevers zich volledig op heeft uitgeleefd. Het logo beeldt een team uit dat samen de schouders zet onder de online projecten die wij voor onze klanten verzorgen.


Uitleg logo

Een leuk detail is dat het binnenste van het logo - het hart - is vormgegeven als een vizier. Het geeft duidelijk ons doel weer: voltreffers maken met verleidelijke content voor online producties, zoals websites, intranetten en e-mail nieuwsbrieven.


Voltreffer

Over onze naam: de mannen en vrouwen van Bureau Marksmen laten zich vergelijken met een 'marksman', wat scherpschutter betekent. Het is een officiële functie binnen het Amerikaanse leger. Kenmerken: goed getrainde professional die zijn doel bereikt via samenwerking.


Making of fotografie

Spannend, met z'n allen op de foto. Op zaterdag 11 februari was het zover: fotograaf August Swietkowiak legde ons vast op de gevoelige plaat.Marksmen fotoshoot website       Marksmen fotoshoot websiteTerug naar nieuwsoverzicht

Contact
Bureau Marksmen

Plataan 10
2731 CT Benthuizen
T 06 - 1479 4100